Ayça Ayşin Turan : Picture of Ayça Aysin Turan / Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı.

Ayça Ayşin Turan : Picture of Ayça Aysin Turan / Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı.. 8,010 likes · 21 talking about this. Ayça aysin turan is a 28 year old turkish actress. Oyunculuk eğitimini gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda alan ayça ayşin turan'ın oyuncu koçu ferit selçuk'tur. She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız.

Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki. Ayça ayşin turan şimdiye kadar iki farklı dizide 370 bölüm oynamış. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress.

Ayça Ayşin Turan - Recherche Google | Kadın, Ünlüler ...
Ayça Ayşin Turan - Recherche Google | Kadın, Ünlüler ... from i.pinimg.com
Ayça ayşin turan oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizi kariyerine başlamıştır. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Ayça ayşin turan | fanpage. Duru güzelliği ve ışıl ışıl gülen gözleriyle herkesin dikkatini ilk bakışta çeken firuze için öğrenimi ve ailesi her şeyden önce gelmektedir. Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir. Последние твиты от ayça ayşin turan (@aycaaysinturan). Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Karagül dizisinde ada rolünü 4 sezon oynadı. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Born 25 october 1992) is a turkish actress. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Ayça ayşin turan, oyunculuğa 2007 yılında affedilmeyen dizisiyle başladı. Ayça ayşin turan'ın dikkat çektiği ilk yapım 2014 yılında dahil olduğu karagül dizisidir. Последние твиты от ayça ayşin turan (@aycaaysinturan). 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen. 8,010 likes · 21 talking about this. After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star.

Yüksek öğretim eğitimini i̇stanbul üniversitesi radyo sinema ve. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur. She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız. Born 25 october 1992) is a turkish actress.

Ayça Ayşin Turan | Güzellik, Güzel kadınlar, Ünlüler
Ayça Ayşin Turan | Güzellik, Güzel kadınlar, Ünlüler from i.pinimg.com
Ayça ayşin turan oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizi kariyerine başlamıştır. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. Ayça ayşin turan, 1992 doğumlu oyuncu. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. Her mother is from the city of sinop. Ayça ayşin turan hayran sayfası. 8,010 likes · 21 talking about this. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde.

Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul.

After the huge success of ayça ayşin turan in the netflix tv series the protector, fans were eagerly awaiting the new work of the young star. 2011'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dinle sevgili dizisindeki gülfem rolüyle dikkat çekti. Ayça ayşin turan (turkish pronunciation: Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda alan ayça ayşin turan'ın oyuncu koçu ferit selçuk'tur. İstanbul üniversitesi radyo ve televizyon bölümünü okumaktadır. She continued her education in the department of radio, cinema and television in istanbul university. Karagül adlı dizide ece uslu, şerif sezer, yavuz bingöl gibi isimlerle beraber rol alan turan, dizide 'ada'. Şimdilerde yayınlanacak olan ilk türk netflix dizisi hakan: Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Ayça aysin turan is a 28 year old turkish actress.

Ayça ayşin turan hayran sayfası. Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Muhafız'ın başrol oyuncularından olan ayça ayşin turan kimdir oldukça merak ediliyor.

Ayça Ayşin Turan | GAZETE VATAN GALERİ
Ayça Ayşin Turan | GAZETE VATAN GALERİ from fotocdncube.gazetevatan.com
Kanal d ekranlarında yayınlanan meryem dizisinin başrol oyuncusu ayça ayşin turan i̇stanbul'da 25.10.1992'de doğmuştur. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü. Ayça ayşin turan şimdiye kadar iki farklı dizide 370 bölüm oynamış. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki. Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir. Biz de ayça ayşin turan'a kariyerinde yakaladığı bu büyük başarının uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.

İstanbul üniversitesi radyo ve televizyon bölümünü okumaktadır.

Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Kanal d ekranlarında yayınlanan meryem dizisinin başrol oyuncusu ayça ayşin turan i̇stanbul'da 25.10.1992'de doğmuştur. İki taraftan da karadenizli olan turan'ın babası kastamonulu, annesi ise sinopludur. Biz de ayça ayşin turan'a kariyerinde yakaladığı bu büyük başarının uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Ayça ayşin turan şimdiye kadar iki farklı dizide 370 bölüm oynamış. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. Karagül dizisindeki hali yabancı aktrislerden birine acayip benzeyen kız ama çıkaramadım bi türlü. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook